Selectează o Pagină

Servicii dezapezire Bucuresti la cele mai inalte standarde oferite de catre o echipa de profesionisti. Apeleaza acum la Bamboo&Garden, firma de amenajari gradini si spatii verzi.

Un spatiu verde reprezinta o responsabilitate si in perioada rece. Un strat de zapada care persista si ingheata va ingreuneaza accesul in locuinta, reprezinta un pericol  pentru familie si este daunator spatiului verde, care poate avea de suferit. Plantele si gazonul sunt afectate de stratul persistent de zapada si gheata, generand costuri suplimentare pentru lucrarile de intretinere, primavara.

servicii deszapezire bucuresti
servicii deszapezire bucuresti

Multe  dintre substantele speciale pentru deszapezire si dezghetare  afecteaza plantele din gradina ta. Chiar si sarea poate afecta plantele, ingreunandu-le hranirea si oxigenarea.

Ne dorim  sa preintampinam problemele ce pot aparea in urma unei deszapeziri incorecte si venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de deszapezire. Deszapezirea nu inseamna doar aruncatul zapezii de pe alee pe gazonul sau plantele care delimiteaza aleea.

Apeland la o companie care ofera servicii de deszapezire economisiti timp important, evitati accidente ce pot aparea datorita portiunilor de gheata sau turturilor si aveti grija de gradina dumneavoastra.

Există două metode prin care putem realiza deszăpezirea:

  • manual –  pentru suprafete mici, cai de acces, locuri unde deszapezirea nu se poate face mecanizat;
  • mecanizat – cu mașini speciale, precum freze sau tractorașe;

Prevenirea depunerilor de zapada si gheata se face prin imprastiere de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale degivrante sau antiderapante pentru si de deszapezire. Aceste materiale vor fi folosite responsabil, avand grija de spatiul verde.

Solicita acum informatii suplimentare despre oferta noastra de deszapezire Bucuresti !

Open chat