Selectează o Pagină

Firme amenajari spatii vezi Bucuresti

O echipa bine sudata care vine in intâmpinarea problemelor din gradina dumneavoastra  propunand solutii si idei inovatoare.

Cu o experienta in domeniu si o pregatire de specialitate, noi gasim cele mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra.

Atunci cand nu mai stiti unde sa mai apelati pentru ca lucrarile din gradina va depasesc, noi vapunem la dispozitie echipe care sa preia fraiele si sa duca mai departe munca dumneavoastra pentru a va bucura de spatiul verde.


Daca ai idei, iti plac florile dar nu stii cum sa incepi nu ezita sa ne contactezi si noi veni in ajutorul tau cu peisagisti, sfaturi si proiecte de amenajare.Daca ai un colt cat de mic si vrei sa ii dai viata si nu stii cum, noi iti dam solutia.

Stai tot timpul in birou si parca ai vrea sa fi afara sa te bucuri de aerul proaspat si natura ce te inconjoara, noi le aducem la tine…

Ai uitat ca e ziua persoanei dragi si nu mai ai timp de cadouri un buchet de flori personalizat este solutia, suna-ne!

Te-ai saturat de ves niculgazon situatie care iti delimiteaza proprietatea, noi aducem ceva nou, noi dam personalitate gradinii tale.Daca nu vrei o mocheta in loc de peluza, daca nu vrei sa stergi praful sau sa speli ”plantele” cu furtunul, contact firme amenajari spatii verzi bucuresti

Realizarea unui spatiu intim care sa te reprezinte presupune multa munca si etape de la care nu putem abate

Firme amenajari spatii verzi Bucuresti


Avellana Garden

www.e-amenajarigradini.ro

e-mail: office@e-amenajarigradini.ro

telefon:0766.68.39.39

fax:0311.025.084.

Sustinem amenajari spatii verzi

Open chat