Selectează o Pagină

Serviciul de amenajari curti interioare oferit de Bamboo&Garden vă pune la dispoziţie specialişti în horticultur şi arhitecti peisagişti cu experienţă, aspect ce reprezintă un foarte mare avantaj întrucât clientul primeşte din start garanţia lucrului bine făcut.

Dacă sunteți în căutarea unei firme specializate în amenajări de curți și grădini, atunci ați venit la locul potrivit. Suntem o companie cu o vastă experiență în domeniul amenajărilor de curți și grădini, iar serviciile noastre sunt ideale pentru toți aceia care doresc să-și transforme spațiul exterior într-un loc frumos, funcțional și confortabil.

Ideile de amenajări curți și grădini pot fi inspirate de la o varietate de surse, dar împreună cu echipa noastră de experți, putem crea proiecte personalizate pentru fiecare client în parte. Fie că doriți să aveți o curte mică și intimă, sau o grădină mare și impunătoare, putem face ca visul dumneavoastră să devină realitate.

Amenajările de curți exterioare pot include o gamă largă de elemente, de la plante și arbuști până la alei și mobilier de grădină. Împreună cu noi, puteți crea o curte exterioară deosebită, care să reflecte personalitatea și stilul dumneavoastră.

Amenajările de curți interioare pot fi la fel de impresionante, dar necesită o abordare diferită. Acestea pot include plante de apartament, terarii, fântâni interioare sau chiar o mică piscină în curte. Putem adăuga elemente care să creeze o atmosferă plăcută și relaxantă, astfel încât să vă puteți bucura de spațiul exterior și în interiorul casei.

Amenajările de curți rustice sunt ideale pentru aceia care își doresc un mediu natural și autentic. Cu ajutorul materialelor rustice precum piatra, lemnul sau țiglele de teracotă, putem crea un mediu plin de farmec și personalitate.

În plus, putem oferi o varietate de servicii precum proiectarea și planificarea proiectului, instalarea elementelor de grădină sau întreținerea curții și a grădinii. În plus, putem oferi sfaturi și idei pentru ca spațiul dumneavoastră să fie cât mai funcțional și eficient.

Indiferent de dimensiunea sau stilul curții dumneavoastră, putem crea un proiect care să îndeplinească toate nevoile și preferințele dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a începe procesul de transformare a curții sau grădinii dumneavoastră într-un loc de vis.

amenajari curti interioare

Impreuna proiectam in cele mai avantajoase conditii de pe piata, gradina la care ati visat intotdeauna.

Aveti o curte interioara mica si credeti ca trebuie sa faceti multe compromisuri? Nu stiti cum sa impartiti spatiul intre pavele, plante, copii si loc de relaxare pentru adulti? Poate si un pom fructifer din care sa culegeti mere proaspete?
Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii inovatoare si practice, pentru o gradina plina de viata.

Noi ne ocupam de tot!
Servicii de proiectare peisagistica
 Montaj sistem de irigatii curte, gradina
 Montaj pavele
 Jardiniere suspendate
 Montaj gazon rulou
 Plante alese cu grija
 Arbori sau arbusti potriviti
 Piatra decorativa
 Cascada sau fantana arteziana
 Sistem de iluminat
 Intretinere gradina prin abonamente intretinere gradina
 Iar dacă este nevoie iti oferim si servicii de deszapezire Bucuresti.

amenajari curti interioare

La noi gasesti tot ce ai nevoie, la preturi competitive, din dragoste pentru natura si respect pentru clienti!

Unde ne deplasam ?   Ne deplasam oriunde in tara :

Alba Iulia, Arad, Arges, Bacau, Aleaxandria ,Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Bucuresti, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi,  Caras Severin, amenajari gradini Cluj-Napoca, amenajari gradini Constanta, Iasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea,Craiova,Pitesti, Timisoara, Resita, Giurgiu, Cluj,Bacau, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Constanta, Targu Mures, Iasi, Alexandria

Bamboo&Garden oferă servicii complete de amenajari curti interioare.