Selectează o Pagină

Servicii deszapezire spatii rezidentiale - Firme deszapezire Bucuresti

Servicii deszapezire Bucuresti, oferte deszapezire spatii rezidentiale Bucuresti la cele mai inalte standarde oferite de catre o echipa de profesionisti.

Apeleaza acum cu incredere la Bamboo&Garden, firma de amenajari gradini si intretinere spatii verzi din Bucuresti, pentru o gradina aspectoasa chiar si iarna.

servicii deszapezire bucuresti

servicii deszapezire bucuresti

Un spatiu verde reprezinta o responsabilitate si in perioada rece. Un strat de zapada care persista si ingheata va ingreuneaza accesul in locuinta si reprezinta un real pericol pentru familie fiind daunator inclusiv spatiului verde, care poate avea de suferit. Plantele si gazonul sunt afectate de stratul persistent de zapada si gheata, generand costuri suplimentare pentru lucrarile de intretinere, primavara.

Multe dintre substantele speciale pentru deszapezire si dezghetare afecteaza plantele din gradina ta. Chiar si sarea poate afecta plantele, ingreunandu-le hranirea si oxigenarea.

Ne dorim sa preintampinam problemele ce pot aparea in urma unei deszapeziri incorecte si venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de deszapezire. Deszapezirea nu inseamna doar aruncatul zapezii de pe alee pe gazonul sau plantele care delimiteaza aleea.

Scapa de griji si apeleaza la Bamboo&Garden pentru servicii deszapezire Bucuresti.

Apeland la o fima care ofera servicii de deszapezire economisiti timp important, evitati accidentele ce pot aparea datorita portiunilor de gheata sau turturilor si aveti grija de gradina dumneavoastra.

Daca alegi sa lucrezi cu o firma de deszapezire Bucuresti trebuie sa stii ca există două metode prin care putem realiza corect deszăpezirea spatiilor rezidentiale si a zonei pietonale aferent sediului de firma, a gradinii tale sau a aleiilor aferente casei tale :

manual – pentru suprafete mici, cai de acces, locuri unde deszapezirea nu se poate face mecanizat;
mecanizat – cu mașini speciale, precum freze sau tractorașe;

Prevenirea depunerilor de zapada si gheata se face prin imprastiere de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale degivrante sau antiderapante pentru si de deszapezire. Aceste materiale vor fi folosite responsabil, avand grija de spatiul verde.
Solicita acum informatii suplimentare despre oferta noastra de deszapezire pentru Bucuresti !

Servicii deszapezire Bucuresti – Oferte deszapezire spatii rezidentiale Bucuresti-Firme deszapezire Bucuresti