Selectează o Pagină

În utimii ani, numarul persoanelor în cautare de servicii de amenajari spatii verzi Bucuresti a crescut exponential, intrucat se constientizeaza din ce in ce mai mult impactul pe care spaţiul verde îl are asupra calităţii vieţii umane.

Copacii și plantele in general reduc poluarea aerului, compensează emisiile și reduc „efectul de sera”, pe cand betonul și alte infrastructuri captează căldura în orașe.

Studii au aratat ca petrecerea timpului in natura, scade riscul de a suferi de depresie si anxietate. Sunetele naturii (fosnetul frunzelor, susurul apei, ciripitul pasarilor)  cresc concentrarea și memoria, în timp ce stimulii duri (claxoane de mașină, panouri publicitare) din cadrul urban, provoacă o supraîncărcare cognitivă.

Pentru ca iubim natura si ne dorim cat mai multe spatii verzi ingrijite si utilizate la adevarata valoare, Bamboo&Garden ofera servicii de amenajari si intretinere atat spatii publice, prin serviciul de amenajari spatii verzi Bucuresti, cat si spatii private, prin serviciul de amenajari gradini, amenajari spatii verzi birouri bucuresti :).

Daca aveti o parcare, un spatiu verde  neingrijit ce apartine cladirii de birouri sau complexului in care locuiti, nu ezitati sa ne contactati, cu siguranta il vom transforma in unul de vis.

Locul de fumat de langa birou poate fi un spatiu verde, placut, care ofera angajatilor o atitudine pozitiva.

Daca este o zi aglomerata, un spatiu verde frumos amenajat si intretinut poate face timpul de asteptare al clientilor mai placut, schimband atitudinea si starea de spirit.

 

Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu oferte avantajoase pentru amenajare spaţii verzi Bucureşti, cât şi pentru întreţinerea acestora.