Selectează o Pagină
lucrari de primavara in gradina

Primavara este sezonul perfect pentru a face o schimbare în gradină, dar si momentul perfect pentru a incepe lucrarile de primavara in gradina, iar firma noastră de amenajari gradini este aici pentru a vă ajuta să transformați grădina într-un spațiu minunat.

Însă, amenajarea grădinii este doar începutul.

Întreținerea regulată este crucială pentru a va menține grădina într-o formă bună, iar noi suntem aici să vă oferim serviciile noastre profesionale de întreținere a grădinii în timpul sezonului de primăvară.

 

Lucrari de primavara in gradina – 4 motive ale unei colaborari reusite.

 

Profesionalism:

Intrucat, suntem o echipă de experți în domeniu, cu o vastă experiență în amenajarea și întreținerea grădinilor, pentru început, vom face o evaluare atentă a grădinii pentru a identifica cele mai bune metode de întreținere și de a vă oferi cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea grădinii.

Dotari profesionale:

De asemenea, avem echipamentul necesar pentru a face munca în cel mai eficient mod posibil, economisind timp și bani pentru dvs. Nu trebuie să cheltuiți bani pentru achiziționarea de echipamente scumpe și să vă faceți griji cu privire la stocarea și întreținerea lor.

Serviciile noastre de întreținere a grădinii includ o gamă largă de activități, cum ar fi:

 • Tunsul ierbii și îndepărtarea buruienilor
 • Tăierea arbuștilor și arborilor
 • Aplicare tratamente de fertilizare și udarea solului
 • Aplicare tratamente pentru prevenirea bolilor și dăunătorilor
 • Plantarea de flori și plante noi

Planuri personalizate pentru fiecare client in parte:

În plus, iti putem personaliza serviciile noastre în funcție de nevoile specifice, astfel încât să vă putem oferi o soluție care se potrivește perfect dorintelor tale.

Iar daca iti doresti mai mult, noi va putem oferi sfaturi utile pentru:

Știm că timpul este prețios, iar îngrijirea grădinii poate fi o activitate consumatoare de timp, mai ales dacă aveți o grădină mare. Prin urmare, oferim programări flexibile și servicii de întreținere rapidă pentru a vă face viața mai ușoară și a vă lăsa să vă bucurați de timpul petrecut în grădină, fără a vă face griji cu privire la munca grea.

În concluzie, suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o grădină frumoasă și bine întreținută în timpul sezonului de primăvară. Serviciile noastre de întreținere sunt profesionale și eficiente, iar personalizarea lor se face în funcție de nevoile specifice.

 

Bamboo & Garden executa lucrari de intretinere pentru gradina in primavara:

 1. Curatarea terenului: In primavara, gradina trebuie curatata de resturile de frunze si crengi acumulate iarna. De asemenea, se pot inlatura buruienile si se pot curata aleile.
 2. Revitalizarea gazonului: In primavara, este momentul potrivit pentru a tunde iarba si a revitaliza gazonul prin fertilizare, adaugarea de pamant si semanare.
 3. Plantarea: In primavara, se pot planta noi arbori, arbusti si flori. Acestea vor avea timp sa se dezvolte si sa creasca inainte de venirea verii.
 4. Irigarea: In primavara, este important sa se irige gradina in mod regulat, in special inainte de perioadele secetoase.
 5. Intretinerea arborilor si arbustilor: In primavara, se pot taia crengile uscate sau bolnave pentru a permite dezvoltarii sanatoase a arborilor si arbustilor. Poti citi mai departe despre serviciul nostru de toaletare pomi fructiferi sau toaletare copaci.
 6. Repararea: In primavara, se pot repara aleile, terasele si alte elemente din gradina care au fost afectate de vremea rece din timpul iernii.
 7. Taieri de regenerare: recomandate, în general, la plante sau copaci care au suferit deteriorări sau au crescut necontrolat și necesită o regenerare sau o formare a noii lor structuri.
 8. Taieri de corectie: taierile de corectie pot fi efectuate pentru a îmbunătăți forma și structura copacului, pentru a îndepărta ramurile uscate sau deteriorate, pentru a reduce riscul de rupere în caz de furtună sau pentru a îmbunătăți producția de fructe.
 9. Taieri de formare: recomandate la inceputul vietii unui pom fructifer pentru a-i da o forma corespunzatoare si pentru a-i asigura o structura solida si echilibrata.
 10. Aplicare tratamente fitosanitare
 11. Scarificare gazon
 12. Suprainsamantari ale peluzei sau a gazonului
 13. Fertilizari ale gazonului
 14. Taieri plante perene / trandafiri

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante lucrari de primavara in gradina recomandate pentru gradina in primavara.

Intretinerea regulata a gradinii poate ajuta la mentinerea aspectului frumos si functional al acesteia.