Selectează o Pagină
amenajari interioare cu plante

Serviciul nostru de amenajări interioare cu plante vizează crearea de spații interioare frumoase și personalizate, prin integrarea plantelor de interior în designul interior.

Echipa noastră de experți în design și horticultori vă poate ajuta să creați un design unic și personalizat, care să se potrivească stilului și nevoilor tale de amenajare interioară cu plante si flori.

Ați văzut vreodată cum plantele pot schimba complet aspectul unei camere? Ele aduc un plus de prospețime și natură în interior, ceea ce face ca o încăpere să pară mai vie și mai primitoare.

Plantele pot fi folosite în amenajările interioare pentru a adăuga verdeață și a crea o atmosferă mai naturală. Ele pot fi utilizate ca accent în spații mari sau ca element central în spații mai mici.

Plantele pot fi amplasate pe mese sau pe pervazele ferestrelor, sau pot fi amplasate în ghivece sau jardiniere suspendate de tavan. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru a crea zone de separare sau pentru a acoperi pereți sau colțuri goale.

Este important să se aleagă plante care se potrivesc cu nivelul de lumină din spațiu și cu îngrijirea necesară.

Noi suntem specializați în crearea de spații interioare frumoase, confortabile și pline de viață.

Iată de ce trebuie să apelați la serviciile noastre de amenajari interioare cu plante:

 • Experiență și profesionalism: Echipa noastră de designeri și experți în amenajări interioare cu plante are o vastă experiență în crearea de spații unice și personalizate. Indiferent de dimensiunea camerei sau de stilul decorativ pe care îl doriți, vom găsi modalități creative și inovatoare de a integra plantele în designul interior.
 • Variație de plante: Avem o varietate de plante disponibile pentru a se potrivi cu preferințele tale de design, dar și cu condițiile specifice ale spațiului tau de acasa sau de la birou. De la plante de interior care necesită mai puțină lumină și mai puțină îngrijire, până la plante mai exotice sau deosebite, suntem pregătiți să vă oferim opțiuni potrivite nevoilor tale.
 • Îmbunătățirea calității aerului: Plantele de interior nu numai că arată bine, dar și îmbunătățesc calitatea aerului din încăpere, purificându-l și ajutând la menținerea unei atmosfere sănătoase și plăcute. Așadar, plantele de interior nu sunt doar un element decorativ, ci și o investiție în sănătatea ta si a familiei tale.
 • Personalizare: Suntem specializați în crearea de amenajări interioare personalizate, astfel încât designul dvs. să se potrivească exact cu stilul dvs. personal. Vom lucra împreună pentru a identifica stilul preferat de plante, culoarea și textura preferate, pentru a vă oferi un design unic și personalizat.
 • Îngrijire și întreținere: În plus față de crearea unui design frumos și inovator, vă putem oferi și servicii de îngrijire și întreținere a plantelor. Vom veni în mod regulat pentru a ne asigura că plantele tale sunt sănătoase și frumoase, iar dacă ai întrebări sau probleme, suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta.

Plantele sunt o modalitate minunată de a adăuga un plus de viață și personalitate în spațiul tau de locuit sau de la birou. Noi suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați încăperile într-un spațiu frumos si primitor.

Beneficiile folosirii de plante si flori in amenajarea interioara sunt multiple, de la cresterea productivitatii si pana la cel mai important aspect, sanatatea.

amenajari interioare cu plante

amenajari interioare cu plante

Bamboo&Garden: firma de amenajari interioare cu plante in Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Constanta.

Serviciile noastre sunt multiple si consideram ca putem implementa cu succes orice dorinta.

Important este sa iti doresti ca spatiul de locuit sau de lucru sa fie amenajat intr-un ton relaxant sau productiv.

Pana la intalnirea cu noi te poti gandi la ce tipuri de plante iti plac si ai dori sa le ai in casa, iar noi, in cadrul sedintei de consultanta iti vom spune exact daca se potrivesc sau nu:

 • Ce tipuri de plante se recomanda in zona de bucatarie
 • Ce tipuri de plante se recomanda pentru zona de baie
 • Ce tipuri de plante se recomanda pentru zona de living
 • Ce tipuri de plante se recoamanda pentru zona de bucatarie
 • Ce tipuri de plante neutre se recomanda pentru amenajarile interioare cu plante
 • Pereti verticali, gradini verticale pentru spatii interioare.

Cert este ca iti vom putea oferi consultanta gratuit pentru alegerea potrivita a plantelor daca iti doresti o amenajare mult mai speciala.

Putem colabora si daca iti doresti o amenajare tematica de exemplu:

 • amenajari interioare cu plante si flori in stil feng shui
 • amenajari interioare cu plante si flori pentru obtinerea unei gradini japoneze
 • amenajari interioare cu plante pentru spatii luxuriante
 • amenajari interioare cu plante pentru spatii glamoure

Pana si daca iti doresti obtinerea unei spatiu de locuit sau de lucru apropiat unor gradini mediteraneene sau terase grecesti, amenajate cu maslini, cu plante de hartie, cu plante aromatice, cu plante tropicale sau cu plante evergreen.

 

Ce beneficii pot aduce plantele de interior in viata oamenilor?

Plantele de interior pot aduce o serie de beneficii pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor. Unele dintre aceste beneficii sunt:
1. Purificarea aerului: multe plante de interior au capacitatea de a elimina substanțele toxice din aer, cum ar fi formaldehida, benzenul și monoxidul de carbon.
2. Umidificarea aerului: multe plante de interior eliberează apă prin frunzele lor, umidificând aerul din jur și ajutând la prevenirea iritațiilor ochilor și a gâtului.
3. Reducerea stresului: privitul plantelor poate ajuta la reducerea nivelului de stres și poate crește sentimentul de calm și relaxare.
4. Îmbunătățirea concentrării: plantele de interior pot ajuta la îmbunătățirea concentrării și a performanței cognitive, reducând simptomele oboselii mentale.
5. Îmbunătățirea calității somnului: plantele de interior pot ajuta la îmbunătățirea calității somnului prin menținerea unui mediu de somn sănătos.
6. Înfrumusețarea spațiului: Plantele de interior pot adăuga culoare și textură unui spațiu, creând un mediu mai primitor și mai plăcut.

 

Sfaturi pentru amenajarea unui spatiu de interior cu flori si plante in functie de stilurile de design de interior.

amenajari interioare cu plante artificiale

amenajari interioare cu plante artificiale

Iată câteva sfaturi pentru a utiliza florile în amenajarea unui spațiu de interior în funcție de diferite stiluri de design de interior:
1. Stilul minimalist: Dacă preferați un design minimalist, optați pentru flori simple, cum ar fi cactus sau succulente, și amplasați-le în vase transparente sau albe. Acestea vor adăuga un accent natural fără a încărca spațiul.
2. Stilul traditional: Dacă preferați un design traditional, optați pentru flori mai mari și mai colorate, cum ar fi trandafirii sau hortensiile, și amplasați-le în vase de ceramică sau sticlă. Acestea vor adăuga un accent elegant și sofisticat.
3. Stilul modern: Dacă preferați un design modern, optați pentru flori cu forme geometrice, cum ar fi orhideele sau lalelele, și amplasați-le în vase din metal sau sticlă cu linii curate. Acestea vor adăuga un accent contemporan și sofisticat.
4. Stilul boem: Dacă preferați un design boem, optați pentru flori cu forme și culori vii, cum ar fi crizanteme sau gladiole, și amplasați-le în vase din lut sau sticlă colorată. Acestea vor adăuga un accent vesel și nonconformist.
5. Stilul ecologic: Dacă preferați un design ecologic, optați pentru flori și plante locale sau cultivate organic, și amplasați-le în vase din bambus sau lemn. Acestea vor adăuga un accent natural și sănătos.
Este important să se țină cont de condițiile de iluminat și de umiditate din spațiul respectiv, și să se alegă plantele și florile care se potrivesc acestor condiții.

 

Cum poti decora un apartament cat mai eficient cu plante astfel sa creez un spatiu primitor si relaxant pentru vizitatori?

Iată câteva sfaturi pentru a decora un apartament cu plante pentru a crea un spațiu primitor și relaxant pentru vizitatori:
1. Alegeți plante cu frunze mari și frumoase: Plantele cu frunze mari și frumoase, cum ar fi ficusul sau monstera, pot crea un efect de umbră și pot adăuga un accent natural și relaxant în spațiu.
2. Amplasați plantele în zone vizibile: Amplasați plantele în zone vizibile, cum ar fi pe mese sau pe pervazurile ferestrelor, pentru a le face ușor de observat și apreciat de vizitatori.
3. Utilizați ghivece mari și colorate: Utilizați ghivece mari și colorate pentru a adăuga un accent vizual și a atrage atenția asupra plantelor.
4. Creați zone verzi: Creați zone verzi prin adăugarea de plante pe pereți sau prin suspendarea lor de tavan. Acest lucru poate crea un efect de „pădure” în interior și poate oferi un sentiment de relaxare și conectare cu natura.
5. Alegeți plante cu miros plăcut: Alegeți plante cu miros plăcut, cum ar fi trandafirii sau lămâia, pentru a crea o atmosferă relaxantă și plăcută.
6. Foloseste lumina naturala: Asigurați-vă că plantele primesc suficientă lumină naturală pentru a prospera și pentru a crea un efect natural în spațiu.
7. Îngrijirea plantelor: Asigurați-vă că plantele sunt îngrijite adecvat, udate și fertilizate, pentru a le menține în formă bună și pentru a arăta bine pentru vizitatori.
Este important să se aleagă plante care se potrivesc cu stilul de design al apartamentului, și să se țină cont de condițiile de iluminat și de umiditate din spațiu.

 

Cum poti avea o casa cat mai frumos amenajata cu plante de interior? Reguli si sfaturi pentru o amenajare de vis!

Iată câteva reguli și sfaturi pentru a avea o casă frumos amenajată cu plante de interior:
1. Alegeți plantele potrivite: Alegeți plante care se potrivesc cu condițiile de iluminat și umiditate din casă, și care se potrivesc cu stilul de design al casei.
2. Amplasați plantele în zone potrivite: Amplasați plantele în zone care primesc suficientă lumină naturală, cum ar fi lângă ferestre sau pe pervazurile acestora.
3. Creați un echilibru: Utilizați plante de diferite mărimi, forme și culori pentru a crea un echilibru vizual în casă.
4. Utilizați ghivece potrivite: Utilizați ghivece potrivite pentru plante, cum ar fi ghivece din ceramică sau din lemn, care se potrivesc cu stilul de design al casei.
5. Folosiți plante pentru a defini spații: Utilizați plante pentru a defini diferite spații în casă, cum ar fi o zonă de relaxare sau o zonă de lucru.
6. Îngrijirea plantelor: Asigurați-vă că plantele sunt îngrijite adecvat, udate și fertilizate, pentru a le menține în formă bună și pentru a arăta bine în casă.
7. Experimenteaza: Nu ezitați să experimentați cu diferite plante și aranjamente pentru a găsi ce funcționează cel mai bine pentru casa dvs.
8. Curățarea regulată: Nu uitați să curățați regulat frunzele și florile pentru a evita acumularea prafului și a pentru a evita problemele legate de umiditate.
Este important să se țină cont de condițiile de iluminat și de umiditate din spațiul respectiv, și să se aleagă plantele și florile care se potrivesc acestor condiții, și să se îngrijească adecvat.

 

Stii ce e plante sunt recomandate in functie de stilurile de design pentru zona de bucatarie?

Există o varietate de plante care se potrivesc cu diferite stiluri de design pentru zona de bucătărie, dar aici sunt câteva plante care ar putea fi recomandate pentru fiecare stil:
1. Stilul minimalist: Plantele care se potrivesc cel mai bine cu stilul minimalist sunt cele care au forme simple, cum ar fi cactus sau succulente. Acestea sunt ușor de întreținut și au nevoie de puțină lumină.
2. Stilul traditional: Plantele care se potrivesc cel mai bine cu stilul traditional sunt cele care au forme pline, cum ar fi trandafirii sau hortensiile. Acestea pot fi amplasate în vase de ceramică sau de sticlă.
3. Stilul modern: Plantele care se potrivesc cel mai bine cu stilul modern sunt cele care au forme geometrice, cum ar fi orhideele sau lalelele. Acestea pot fi amplasate în vase din metal sau sticlă cu linii curate.
4. Stilul boem: Plantele care se potrivesc cel mai bine cu stilul boem sunt cele care au forme și culori vii, cum ar fi crizanteme sau gladiole. Acestea pot fi amplasate în vase din lut sau sticlă colorată.
5. Stilul ecologic: Plantele care se potrivesc cel mai bine cu stilul ecologic sunt cele care sunt cultivate organic sau care sunt plante locale. Acestea pot fi amplasate în vase din bambus sau lemn.
Este important să se aleagă plante care se potrivesc cu condițiile de iluminat și umiditate din zona de bucătărie, și să se îngrijească adecvat.

 

Ce plante sunt recomandate pentru zona de bucatarie in design-ul de interior?

Pentru zona de bucătărie, există o varietate de plante care pot fi utilizate în design-ul de interior. Unele dintre cele mai recomandate plante pentru această zonă sunt:
1. Herbs: Plantele aromatice, cum ar fi busuiocul, cimbrul, menta sau rozmarinul pot fi cultivate în ghivece sau în jardiniere suspendate. Ele nu numai că adaugă un miros plăcut în bucătărie, dar pot fi, de asemenea, utilizate pentru gătit.
2. Spider plant: aceasta este o planta foarte versatila si usor de intretinut, care poate creste atat in lumina indirecta cat si in zone cu lumina putina.
3. Aloe vera: aceasta planta este cunoscuta pentru proprietatile sale medicinale, si poate fi utilizată pentru a trata arsuri minore sau iritații ale pielii. Aloe vera poate cresce în lumina indirectă.
4. Lemon Tree: aceasta planta poate creste in interior, si poate fi utilizat pentru a furniza lămâi proaspete pentru gătit.
5. Golden pothos : aceasta planta este foarte versatila si poate creste atat in lumina indirecta cat si in zone cu lumina putina, si este renumită pentru capacitatea sa de a purifica aerul.
6. Snake Plant: aceasta planta este foarte rezistenta si poate creste in lumina putina si cu umiditate scazuta, si este renumită pentru capacitatea sa de a purifica aerul.

 

Ce plante sunt recomandate pentru zona de baie in design-ul de interior?

Pentru zona de baie, există o varietate de plante care pot fi utilizate în design-ul de interior. Unele dintre cele mai recomandate plante pentru această zonă sunt:
1. Bamboo: Bambusul este o plantă ușor de întreținut și care poate crește în umiditate crescută. Acesta poate fi amplasat în vase sau în jardiniere suspendate.
2. Orchid: Orhideea este o plantă care poate crește în umiditate crescută și poate fi amplasată în vase sau în jardiniere suspendate.
3. Ferns: Ferigi pot crește în umiditate crescută și pot fi amplasate în vase sau în jardiniere suspendate.
4. Boston fern: aceasta planta este foarte versatila si poate creste in umiditate crescuta si poate fi amplasată în vase sau în jardiniere suspendate.
5. Golden Pothos: aceasta planta poate crește în umiditate crescută și poate fi amplasată în vase sau în jardiniere suspendate.
6. Spider plant: aceasta planta poate crește în umiditate crescută și poate fi amplasată în vase sau în jardiniere suspendate
Este important să se aleagă plantele care se potrivesc cu condițiile de iluminat și umiditate din zona de baie și să se îngrijească adecvat.

 

Ce plante sunt recomandate pentru living in design-ul de interior?

Pentru zona de living, există o varietate de plante care pot fi utilizate în design-ul de interior. Unele dintre cele mai recomandate plante pentru această zonă sunt:
1. Ficusul: Ficusul este o plantă cu frunze mari și frumoase, care poate crește în lumina indirectă. Acesta poate fi amplasat în vase mari sau în jardiniere suspendate.
2. Monstera: Monstera este o plantă cu frunze mari și frumoase, care poate crește în lumina indirectă. Acesta poate fi amplasat în vase mari sau în jardiniere suspendate.
3. Dracaena: Dracaena este o plantă cu frunze lungi și subțiri, care poate crește în lumina indirectă. Acesta poate fi amplasat în vase mari sau în jardiniere suspendate.
4. Palmier: Palmierul poate crește în lumina indirectă și poate fi amplasat în vase mari sau în jardiniere suspendate.
5. Philodendron: Philodendron poate crește în lumina indirectă și poate fi amplasat în vase mari sau în jardiniere suspendate.
6. Zamioculcas : aceasta planta poate crește în lumina scăzută și poate fi amplasat în vase sau în jardiniere suspendate.
Este important să se aleagă plantele care se potrivesc cu condițiile de iluminat și umiditate din zona de living și să se îngrijească adecvat.

Ce plante neutre se recomanda pentru cei care au probleme cu mirosul?

Există o serie de plante care sunt considerate a fi „neutre” din punct de vedere al mirosului, acestea sunt recomandate pentru cei care au probleme cu mirosul. Unele dintre aceste plante sunt:
1. Spider plant: aceasta planta este foarte versatila si usor de intretinut, care poate creste atat in lumina indirecta cat si in zone cu lumina putina si este renumită pentru capacitatea sa de a purifica aerul.
2. Snake Plant: aceasta planta este foarte rezistenta si poate creste in lumina putina si cu umiditate scazuta, si este renumită pentru capacitatea sa de a purifica aerul.
3. Golden Pothos: aceasta planta poate crește în lumina indirectă și poate fi amplasată în vase sau în jardiniere suspendate, si este renumită pentru capacitatea sa de a purifica aerul.
4. Zamioculcas: aceasta planta poate crește în lumina scăzută și poate fi amplasată în vase sau în jardiniere suspendate, si este renumită pentru capacitatea sa de a purifica aerul.
5. Bamboo: Bambusul este o plantă ușor de întreținut și care poate crește în umiditate crescută. Acesta poate fi amplasat în vase sau în jardiniere suspendate.
Este important să se îngrijească adecvat aceste plante, ținând cont de condițiile de iluminat și umiditate din spațiul respectiv.

 

Plante pentru amenajari interioare de tip feng shui.

Unele plante care sunt considerate a fi norocoase sau aducătoare de prosperitate în feng shui includ bambusul chinezesc, planta de jad, crizantemele, floarea soarelui, liliacul și iasomia.

În plus, plantele care au frunze rotunde sau pline și sunt considerate să aducă prosperitate în feng shui includ crassula, planta de pară chinezescă și planta de bumbac chinezescă.

Este important să țineți cont de simbolistica plantei în cultura și tradiția chineză, precum și de nevoile specifice ale spațiului dvs. și să integrați plantele în mod corespunzător în designul general al spațiului.

 

Sfaturi pentru o amenajare in stil feng shui cu plante de interior:

Atunci când amenajați un interior cu plante de tip feng shui, există câteva aspecte importante de luat în considerare:

 1. Alegeți plantele potrivite: După cum am menționat mai devreme, există plante care sunt considerate benefice din punct de vedere feng shui. Este important să alegeți plante care se potrivesc cu energia spațiului dvs. și care vă plac și vi se potrivesc stilului dvs.
 2. Plasați plantele în locuri strategice: În feng shui, plasarea plantelor poate avea un impact semnificativ asupra energiei din încăpere. De exemplu, plantele cu frunze rotunde sau pline sunt considerate a fi norocoase și ar trebui plasate în zone de bogăție și prosperitate. Plantele cu frunze în formă de săgeată ar trebui plasate în zonele de carieră, iar plantele cu flori sunt potrivite pentru a aduce energie pozitivă și romantism în camera de dormit.
 3. Atenție la starea plantelor: Plantele trebuie să fie întotdeauna sănătoase și bine întreținute. Plantele muribunde sau uscate pot aduce energie negativă și pot afecta atmosfera generală a încăperii.
 4. Integrarea plantelor în designul general: Plantele ar trebui să se potrivească stilului general al încăperii și să fie integrate în mod corespunzător în designul general. Ar trebui să se potrivească cu culorile, texturile și atmosfera generală a încăperii.
 5. Curățarea și întreținerea regulată a plantelor: În feng shui, curățenia și întreținerea regulată a plantelor sunt importante pentru a menține energia pozitivă în încăpere. Îndepărtați frunzele sau florile moarte și păstrați plantele curate și sănătoase.

Prin urmare, o amenajare interioară cu plante de tip feng shui implică alegerea plantelor potrivite, plasarea acestora în locuri strategice, o îngrijire adecvată și integrarea acestora în designul general al încăperii.

Totusi, daca va doriti o amenajare interioara cu plante in stil feng shui trebuie sa va adresati unui specialist.

Dacă doriți să amenajați o gradină Feng Shui ar trebui să vă consultați cu un specialist în Feng Shui. Acesta poate fi un arhitect de gradini sau un consultant Feng Shui care are experiență în proiectarea și amenajarea gradinilor după principiile Feng Shui.

Ei vor avea cunoștințe despre simboluri, forme și culori potrivite, precum și despre cum să utilizați elementele naturale pentru a crea un mediu armonios. Ei vor ști cum să poziționeze plantele și elementele decor pentru a susține energia pozitivă și a alunga energia negativă.

Ei vor putea să vă ajute să proiectați o gradină care să se potrivească cu specificul locului și necesitățile.

Idei amenajari interioare cu plante pentru o amenajare in stil japonez.

O amenajare interioară cu plante in stil japonez este cunoscută pentru simplitatea și eleganța sa, dar și pentru utilizarea plantelor într-un mod strategic pentru a crea un cadru armonios și liniștit. Iată câteva idei pentru a adăuga plante într-o amenajare interioară specific japoneză:

 1. Utilizați bambusul: Bambusul este o plantă tradițională japoneză și poate fi utilizat într-o varietate de moduri într-o amenajare interioară de tip japonez. Puteți să plasați tije de bambus într-un vas de sticlă cu apă sau să creați un perete de bambus pentru a adăuga o notă naturală în încăpere.
 2. Adăugați plante cu frunze mari: Într-o amenajare interioară japoneză, plantele cu frunze mari sunt preferate pentru a aduce un aspect natural și liniștitor în încăpere. Plantele precum ficusul și dracaena sunt excelente alegeri.
 3. Creați un mini-grădină interioară: Un element comun în amenajările interioare japoneze este un mini-grădină interioară, numit kokedama. Acestea sunt plante care sunt cultivate într-un bulgăre de sol și apoi acoperite cu masea de iută sau sfoară, creând o sferă mică și compactă. Aceste mini-grădini pot fi agățate în încăpere sau plasate pe o masă sau o etajeră.
 4. Utilizați plante de bonsai: Bonsaiul este un element tradițional în amenajarea interioară japoneză și este o modalitate minunată de a adăuga o notă naturală în încăpere. Bonsaiul este un arbust sau un copac tăiat într-un stil specific și cultivat într-un ghiveci mic. Aceste plante pot fi plasate pe o masă sau o etajeră pentru a adăuga o notă de eleganță.
 5. Adăugați o cascada interioară: O cascada interioară poate adăuga o notă de liniște și relaxare într-o amenajare interioară de tip japonez. Puteți plasa plante care prefera un mediu umed în jurul cascadei, cum ar fi ferigi și mușchi.

În general, amenajările interioare de tip japonez se concentrează pe simplitate, eleganță și armonie cu natura. Plantele pot fi utilizate pentru a crea un cadru natural și liniștitor, astfel încât să se integreze perfect într-o astfel de amenajare.

 

Idei amenajari interioare cu plante pentru o amenajare in stil luxuriant.

Dacă doriți să amenajați o încăpere într-un stil luxuriant, puteți să utilizați plante exotice și colorate pentru a crea un decor vibrant și sofisticat. Iată câteva idei pentru amenajări interioare cu plante în stil luxuriant:

 1. Utilizați plante cu flori mari: Pentru a adăuga un efect vizual impresionant, puteți să utilizați plante cu flori mari și colorate, cum ar fi orhideele, crinii sau hibiscusul. Aceste plante pot fi plasate într-un loc vizibil, cum ar fi o masă de cafea sau un colț de accent, pentru a atrage privirile.
 2. Creați o grădină verticală: O grădină verticală este o modalitate excelentă de a adăuga o notă luxuriantă într-o amenajare interioară. Puteți utiliza plante care cresc înălțime, cum ar fi filodendronul, sau puteți planta flori și plante cu flori mari pe panouri verticale. Acestea pot fi plasate într-un spațiu de living, într-o baie sau într-o bucătărie.
 3. Adăugați plante cu frunze mari: Plantele cu frunze mari, cum ar fi monstera, feriga sau palmierul, sunt excelente alegeri pentru o amenajare interioară luxuriantă. Aceste plante pot fi plasate în colțuri sau pe masă, iar frunzele mari pot fi folosite pentru a crea un efect de umbră și a adăuga textură.
 4. Utilizați plante cu tulpini lungi: Plantele cu tulpini lungi, cum ar fi planta păianjen sau aloe vera, pot fi utilizate pentru a crea un efect vertical și sofisticat într-o amenajare interioară. Aceste plante pot fi plasate pe un suport înalt sau pot fi agățate într-un colț al camerei.
 5. Utilizați plante cu textură: Plantele cu textură, cum ar fi bromeliile, mușchii sau plantele suculente, pot fi utilizate pentru a adăuga o notă interesantă și sofisticată într-o amenajare interioară. Aceste plante pot fi plasate pe rafturi sau în colțuri pentru a crea un efect de adâncime și dimensiune.

În general, atunci când creați o amenajare interioară luxuriantă cu plante, este important să utilizați plante cu aspect exuberant, textură interesantă și culoare vibranta. Puteți să combinați plantele cu accesorii decorative în tonuri rafinate, precum o pernă într-un ton similar sau o carpetă cu textură de lux, pentru a crea o atmosferă sofisticată și rafinată.

 

Idei amenajari interioare cu plante in stil glamour

Pentru a crea o amenajare interioară cu plante în stil glamour, puteți utiliza plante cu aspect sofisticat și rafinat, cu o anumită eleganță și farmec. Iată câteva idei pentru amenajări interioare cu plante în stil glamore:

 1. Utilizați plante cu flori exotice: Plantele cu flori exotice, cum ar fi orhideele sau irisii, sunt alegeri excelente pentru a crea un aspect stralucitor și sofisticat într-o amenajare interioară. Aceste plante pot fi plasate pe o masă sau pe un suport special, pentru a atrage atenția și a adăuga un efect vizual impresionant.
 2. Creați un spațiu verde: Pentru a crea o atmosferă de lux și eleganță, puteți să utilizați plante cu frunze luxuriante și verzi, cum ar fi filodendronul sau planta banană. Aceste plante pot fi amplasate într-un colț de accent sau pe o masă pentru a adăuga un efect de adâncime și textură.
 3. Utilizați plante în vase decorative: Pentru a adăuga un aspect stralucitor, puteți utiliza plante în vase decorative, precum vaze de sticlă sau de cristal. Acestea pot fi plasate pe o masă de cafea sau pe o consolă pentru a adăuga o notă sofisticată.
 4. Creați un perete de plante: O perete de plante poate fi o modalitate impresionantă de a adăuga un aspect glamoros și sofisticat într-o amenajare interioară. Puteți utiliza plante cu frunze luxuriante și verzi, precum ivy sau feriga, și le puteți amplasa într-un panou vertical special.
 5. Utilizați plante în ghivece elegante: Pentru a adăuga un aspect glamour, puteți utiliza plante în ghivece elegante, precum ghivece aurii sau argintii. Acestea pot fi plasate pe o masă sau pe o consolă pentru a adăuga un efect de strălucire și sclipire.

În general, atunci când creați o amenajare interioară cu plante în stil glamour, este important să utilizați plante cu aspect sofisticat și elegant, și să le amplasați în vase decorative sau ghivece elegante. Puteți combina plantele cu accesorii decorative în tonuri rafinate, precum perne din catifea sau draperii în culori strălucitoare, pentru a crea o atmosferă sofisticată și glamoros.